CISCO AKADEMIJA MREŽNIH TEHNOLOGIJA 

NA FAKULTETU ELEKTROTEHNIKE, STROJARSTVA I BRODOGRADNJE U SPLITU

U skladu sa suvremenim trendovima u stručnom usavršavanju na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija, u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNet) i tvrtkom Cisco Systems na FESB-u djeluje  CISCO akademija mrežnih tehnologija.  CISCO akademija mrežnih tehnologija omogućava polaznicima stjecanje temeljnih znanja o  suvremenim računalnim komunikacijskim mrežama kao i stjecanje iskustava koja omogućavaju praktično projektiranje, izgradnju i održavanje računalnih mreža.

Program CISCO akademije na FESB-u sukladan je standardnom programu CISCO akademija koje djeluju diljem svijeta. Program su razvili stručnjaci tvrtke Cisco Systems s ciljem širenja znanja o projektiranju, izgradnji i održavanju različitih vrsta računalnih mreža. Program je organiziran u 4 semestra, pri čemu nastava svakog semestra traje 9 tjedana s po 8 sati tjedno nastave. 

Nastavni materijal se polaznicima akademije predočava putem računala, u obliku multimedijalnih prezentacija na engleskom jeziku.

Voditelj Cisco akademije FESB-a je prof. dr. sc. Dinko Begušić (dinko.begusic@fesb.hr, tel.: 021/305-637), a koordinator rada akademije je prof. dr. sc. Nikola Rožić.

 

Preduvjeti za pohađanje Cisco akademije na FESB-u

Program je namijenjen svim osobama koje su zainteresirane za stjecanje znanja iz područja računalnih mreža i komunikacijskih tehnologija (posebice Interneta), a zadovoljavaju sljedeće preduvjete:

    1. dobro poznavanje engleskog jezika,

    2. osnovno poznavanje rada na osobnom računalu (MS Windows XP),

    3. poznavanje korištenja Interneta,

    4. više od 16 godina starosti.

 

Kontakt i informacije 

Sve informacije vezane uz rad i program Cisco akademije na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu možete dobiti putem: 

E-pošta: ciscoakad@fesb.hr 

Telefon: Tomislav Parčina, ing. - 021/305-667, 

Faks: 021/305-667,

ili osobno: Tomislav Parčina, ing., Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Ruđera Boškovića b. b., soba broj: A507.